Bănci și Asigurări

Platfoma George de la BCR devine operaţională şi pentru IMM-uri, care îşi pot gestiona afacerile digital

Platfoma George de la BCR devine operaţională şi...

Autor: Roxana Rosu

29.11.2021, 00:00 180

Platforma de banking George de la BCR, folosită în ultimii trei ani de persoane fizice, poate fi utilizată acum şi de IMM-uri şi microîntreprinderi, care îşi pot deschide un cont online şi au o serie de produse şi funcţionalităţi prin care îşi pot gestiona afacerile digital.

Prin lansarea lui George şi pentru mediul de business, BCR propune antreprenorilor un portofoliu de produse şi funcţionalităţi digitale care include digital onboarding (orice antreprenor, administrator unic de companie, îşi poate deschide un cont pentru afaceri 100% online, fără să intre în contact fizic cu banca), multiprofile (asigură gestionarea în aplicaţie a contului de business, cât şi a celui personal, şi elimină nevoia folosirii de tokenuri fizice sau a numerelor de telefon diferite), overdraft digital (oferă posibilitatea contractării unei linii de credit de până la 300.000 de lei, 100% online, cu un timp de aprobare de 15 minute, fără solicitarea altor documente). În ultimul an, peste 80.000 de IMM-uri au folosit platforma în faza de testare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO