Bănci și Asigurări

Plan ambiţios: grupul NN a alocat 31,9 mil. lei pentru noua divizie de asigurări generale din România

Gerke Witteveen, CEO interimar NN Ro­mâ­nia

Gerke Witteveen, CEO interimar NN Ro­mâ­nia

Autor: Mircea Nica

19.10.2020, 07:00 278

Grupul NN, care deţine NN Asigu­rări de Viaţă, liderul segmentului asi­gu­rărilor de viaţă din piaţa locală, a alocat un capital de 31,9 mil. lei pentru con­sti­tuirea şi activitatea noii entităţi, NN Asi­gurări, care operează linia de business de asigurări generale, ca parte a NN Ro­mâ­nia, a spus Gerke Witteveen, CEO interimar al NN Ro­mâ­nia, pentru ZF.

„Primul pas al stra­tegiei noastre este lan­sa­rea asigurării de lo­cuinţă. De acum oferim cli­enţilor o soluţie com­ple­tă şi pentru protejarea locu­in­ţei, atât prin asi­gurarea fa­cultativă NN, cât şi prin po­liţa obligatorie PAD, iar în ur­mă­toarele luni ne vom concentra să înţe­legem aşteptările clienţilor, să ino­văm şi să le oferim o experienţă în jurul noi­lor produse“, a spus Gerke Witteveen.

El a mai adăugat că strategia NN pe termen lung este constituită pe piloni importanţi, care includ o echipă profesionistă, un brand cu o reputaţie bine consolidată, o bază extinsă de clienţi şi digitalizare, toate contri­bu­ind la dezvoltarea sustenabilă a pre­zenţei NN în România şi a societăţii în ansamblu.

„Noua entitate este NN Asigurări, pen­tru care am obţinut licenţă de ope­rare din partea Autorităţii de Supra­ve­ghe­re Financiară (ASF). Capi­talul va fi direc­ţionat în prin­cipal pentru conti­nua­rea procesului de digitali­za­re, aşa încât să oferim cli­en­ţilor noştri o expe­rienţă aliniată ne­voilor lor şi ten­dinţelor ce vor apărea“, a mai explicat CEO-ul interimar al NN.

Prioritatea NN pentru anul 2021 va fi de a dezvolta activitatea de asigurări generale şi a furniza atât noul produs de locuinţe, cât şi cele existente pe segmentele de asigurări de viaţă şi sănătate unei baze cât mai mari de clienţi, a mai adăugat Gerke Witteveen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO