Bănci și Asigurări

Piraeus Bank reduce ratele dobânzilor la creditele cu garanţie imobiliară acordate în franci sau euro în perioada 2007-2008

Piraeus Bank reduce ratele dobânzilor la creditele cu...

Autor: Liviu Popescu

06.10.2015, 00:03 704

Piraeus Bank, un jucător de talie medie din sistem, propune clienţilor săi care au în derulare credite cu garanţie imobiliară posibilitatea reducerii ratelor lunare, printr-o ofertă cu dobândă variabilă cu marja fixă pe toată durata creditului de 4,4%, la care se adaugă indicele de referinţă aferent monedei creditului, revizuibil la trei luni.

Oferta se adresează clienţilor bun-platnici care au contractat de la Piraeus în perioada 2007-2008 un credit imobiliar/ipotecar/de consum cu garanţie reală imobiliară, în euro sau franci elveţieni, cu dobândă variabilă. Banca spune că nu vor exista comisioane/taxe iniţiale sau periodice legate de credit şi totodată menţionează că va suporta costurile notariale şi orice alte costuri legate de înregistrarea garanţiilor.

„Prin propunerea pe care o lansăm, ratele clienţilor se vor reduce în medie cu 13%, putând ajunge, în funcţie de condiţiile specifice fiecărui credit, până la 35%“, a declarat Cătălin Pârvu, directorul general al Piraeus Bank. Clienţii care se încadrează în această categorie va trebui să se prezinte în unităţile băncii începând cu 12 octombrie pe o perioadă de şase luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO