Bănci și Asigurări

Pierderea procesului cu Curtea de Conturi în scandalul băncilor pentru locuinţe trimite BCR pe pierdere, cu un minus de 21 mil. lei în S1/2019

Sergiu Manea, CEO al BCR:

Rezultatul nostru operaţional solid este o dovadă a faptului că răspundem aşteptărilor clienţilor şi partenerilor şi a angajamentului asumat de a sprijini dezvoltarea economiei naţionale.

Sergiu Manea, CEO al BCR: Rezultatul nostru operaţional solid este o dovadă a faptului că răspundem aşteptărilor clienţilor şi partenerilor şi a angajamentului asumat de a sprijini dezvoltarea economiei naţionale.

Autor: Anelis Baciu

01.08.2019, 20:10 525

BCR a constituit provizioane de 150 milioane de euro după ce BCR Banca pentru Locuinţe a pierdut definitiv procesul cu Curtea de Conturi.

Grupul BCR, care in­clu­de a doua cea mai mare bancă locală du­pă active, a închis pri­ma jumătate a acestui an cu o pierdere de 20,8 milioane de lei, faţă de un profit de 697 milioane de lei în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO