Bănci și Asigurări

Philippe Gabulon este noul CEO al Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) în România, iar în acelaşi timp, va ocupa funcţia de director general adjunct al centrului de servicii din India, precum şi cea de director operaţiuni pentru ambele centre globale din India şi România

Philippe Gabulon este noul CEO al Societe Generale Global...

Autor: Mircea Nica

11.08.2021, 09:43 148

Philippe Gabulon a fost numit CEO al centrului de servicii Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) în România începând cu data de 1 august 2021, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii centrului de servicii.

În acelaşi timp, Philippe Gabulon va continua să ocupe funcţia de director general adjunct al SG GSC în India, precum şi cea de director de operaţiuni pentru ambele centre globale din India şi România.

El face parte din echipa Societe Generale de peste trei decenii. De-a lungul timpului, Philippe Gabulon a  ocupat diferite funcţii la nivel global, acoperind arii precum investiţii bancare, pieţe de capital, tehnologia informaţiei, externalizarea serviciilor, operaţiuni şi audit.

Philippe Gabulon îl succede pe Matthieu Pasquier, care îşi va continua, de asemenea, cariera în cadrul Grupului Societe Generale. Mattheiu Pasquier a contribuit la creşterea nivelului de eficienţă al companiei prin optimizarea modelelor operaţionale şi mergând dincolo de costul de arbitraj.

Societe Generale Global Solution Centre este un centru de servicii pentru Grupul Societe Generale fondată în România în anul 2011. Compania oferă servicii în diverse domenii de activitate pentru entităţile Grupului din întreaga lume precum finanţe şi contabilitate, resurse umane, IT, Know You Customer, compliance şi business advisory unit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO