Bănci și Asigurări

Philippe Donnet, CEO al Group Generali: Suntem în continuare dedicaţi regiunii Europei Centrale şi de Est, la nivel general, dar şi specific în România. „Avem deja o poziţie de lider în această parte a lumii şi vom face tot ce este necesar pentru a ne consolida poziţia de conducere în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România.“

Philippe Donnet, CEO al Generali Group: Avem aproximativ 3 mld. euro disponibile pentru a finanţa fuziuni şi achiziţii. Dar, cea mai importantă parte a planului nu este M&A.

Philippe Donnet, CEO al Generali Group: Avem aproximativ 3 mld. euro disponibile pentru a finanţa fuziuni şi achiziţii. Dar, cea mai importantă parte a planului nu este M&A.

Autor: Mircea Nica

20.12.2021, 10:30 80

Grupul Generali, prezent pe piaţa locală prin intermediul companiei de asigurări Generali România, este în continuare dedicat regiunii Europei Centrale şi de Est (CEE), care include şi România, având o poziţie de condu­cere în această zonă, susţine Philippe Donnet, CEO al Generali Group, în cadrul conferinţei Investor Day.

„Suntem în continuare dedicaţi Europei Centrale şi de Est atât la nivel general, cât şi specific în România. Avem deja o poziţie de lider în această parte a lumii şi vom face tot ce este necesar pentru a ne consolida conduc­erea şi poziţia în CEE, inclusiv în România“, susţine Philippe Donnet.

Generali România a încheiat primele nouă luni din 2021 cu un volum al primelor brute subscrise de 508,7 mil. lei, ocupând poziţia şapte în top 10 cele mai mari companii de asigurări de pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO