Bănci și Asigurări

Peter Bosek, şeful Erste Bank Austria, renunţă la funcţie după 13 ani în cadrul grupului bancar şi va prelua conducerea Luminor Bank din ţările baltice

Peter Bosek

Peter Bosek

Autor: Roxana Rosu

21.09.2020, 00:05 313

Şeful Erste Bank Austria Peter Bosek a anunţat intenţia de a demisiona din funcţie după 13 ani în cadrul grupului bancar, urmând să preia conducerea Luminor Bank din ţările baltice. 

Peter Bosek va rămâne în funcţie până la finele anului 2020, colaborând cu restul echipei de management pentru a asigura o tranziţie uşoară. Erste nu a anunţat deocamdată cine va prelua conducerea băncii.

„Împreună cu echipa de management, Peter a făcut din Erste Bank cea mai puternică bancă din Austria. Prezenţa lui în boardul Erste Group a avut un rol esenţial în consolidarea prezenţei în Europa Centrală şi de Est şi în succesul platformei de digital banking, George“, a spus Friedrich Roedler, preşedintele consiliului de supraveghere al grupului Erste. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO