Bănci și Asigurări

Peste 50% dintre români consideră că este necesară încheierea unei asigurări de viaţă în contextul actual

Peste 50% dintre români consideră că este necesară...

Autor: Mircea Nica

21.08.2020, 00:00 163

Aproximativ 55% dintre respondenţii unui studiu realizat de compania de asigurări Aegon România consideră că încheierea unei asigurări de viaţă este necesară în contextul actual al pandemiei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Aegon. 

„Cu toţii am fost puternic afectaţi de criza generată de noul coronavirus, iar cuvinte precum instabilitate, nesiguranţă, incertitudine au apărut mai des în viaţa noastră decât am fi putut să ne imaginăm atunci când am intrat în 2020. Tocmai de aceea, încă de la debutul pandemiei, am încercat să fim în permanentă legătură cu clienţii noştri, dar şi cu potenţialii clienţi, să înţelegem impactul noii realităţi asupra lor şi să vedem cum le putem fi alături şi cum putem să ne adaptăm produsele la noul lor mod de a vedea lucrurile, de a încerca să îşi construiască o anumită stabilitate financiară“, a transmis Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO