Bănci și Asigurări

PayU: Românii au plătit online peste 245 de mil.lei pentru cumpărăturile de weekendul de Black Friday. ”Românii au cheltuit vineri online cât în toate cele trei zile de Black Weekend de anul trecut”

PayU: Românii au plătit online peste 245 de mil.lei...

Autor: Dorin Oancea

20.11.2019, 12:36 138

Românii au cumpărat în weekendul de Black Friday produse de peste 245 de mil. lei, plătite online, în creştere cu 24% în comparaţie cu 2018. Luând în considerare atât comenzile plătite online, cât şi cele cu numerar la livrare, valoarea cheltuielilor este de peste 1,2 miliarde de lei, conform PayU. 

În weekendul 15-17 noiembrie, PayU a înregistrat 499.632 de tranzacţii, în creştere cu 33% faţă de perioada similară a anului trecut. Aproximativ 80% din sumele plătite online, respectiv peste 198 de milioane de lei, au fost înregistrate în ziua de vineri, 15 noiembrie.

„În acest an, numai pe data de 15 noiembrie, românii au cheltuit online cât în toate cele trei zile de Black Weekend de anul trecut. Numărul tranzacţiilor a atins aproape jumătate de milion, demonstrând atât interesul românilor pentru Black Friday, cât şi încrederea în plăţile online”, a declarat Marius Costin, Country Manager PayU România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO