Bănci și Asigurări

Paul Cazacu, şeful Uniqa Asigurări: Vom fi martorii unei dezvoltări accentuate pe asigurări de sănătate

Paul Cazacu, preşedinte al directoratului Uniqa Asigurări

Paul Cazacu, preşedinte al directoratului Uniqa Asigurări

Autor: Mircea Nica

29.03.2021, 07:00 366

Asigurările de sănătate vor intra pe un trend al dez­vol­tării accentuate, după o creştere accelerată în ultimii 5 ani, iar primele două luni din 2021 au arătat deja o creş­tere semnificativă pe zona asigurărilor de viaţă şi banc­assu­rance, exact segmentele care au fost greu încercate în pe­rioada stării de urgenţă, a spus Paul Cazacu, preşedinte al directoratului Uniqa Asigurări, într-un interviu acordat ZF.

„Pentru 2021, aşteptarea mea este ca trendul să fie unul ascendent pe toate segmentele asigurărilor de viaţă, dacă nu experimentăm din nou o stare de urgenţă, pe care nimeni nu şi-o doreşte. Legat de asigurările de sănătate, dacă urmărim trendul din ultimii cinci ani de zile, a fost unul extrem de accelerat şi este un segment pe care, la nivel macro, mizez foarte tare. În perioada următoare vom fi martorii unei dezvoltări accentuate pe segmentul asigurărilor de sănătate“, a menţionat Paul Cazacu.

El a mai explicat că rezultatele din primele două luni din 2021 sunt încurajatoare, cu creşteri semnificative pe zona asigurărilor de viaţă şi bancassurance, segmentele care au fost greu încercate pe perioada stării de urgenţă.

Preşedintele Directoratului Uniqa Asigurări a mai spus că strategia Uniqa, care începând cu anul 2021 intră pe un nou ciclu şi o redefinire a modelului de business, vizează o dezvoltare atât pe asigurări generale, cât şi pe asigurări de viaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO