Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Paul Cazacu, noul CEO al Uniqa Asigurări: Urmează multe provocări generate de mediul extern, care se află într-o continuă dinamică

Paul Cazacu noul CEO al Uniqa Asigurări, care a primit recent avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a conduce compania, vrea să urmărească în perioada următoare câteva priorităţi precum dezvoltarea liniilor profitabile de business, eficientizarea proceselor, optimizarea costurilor şi dezvoltarea soluţiilor digitale.

„Strategia noastră înseamnă, mai departe, concentrarea pe următoarele priorităţi: generarea de valoare pentru clienţi prin produse şi servicii adaptate nevoilor acestora, dezvoltarea liniilor profitabile de business, eficientizarea proceselor şi optimizarea costurilor, inovaţie şi dezvoltarea soluţiilor digitale, precum şi investiţia în oameni şi în cultura noastră organizaţională. Urmează multe provocări, generate de mediul extern, aflat într-o continuă dinamică, însă am încredere că putem creşte, mai departe, durabil, având o bază financiară solidă şi standarde pentru un business responsabil“, a transmis Paul Cazacu, CEO, preşedinte al directoratului UNIQA Asigurări.

Următoarea perioadă  aduce o serie de schimbări importante care susţin, mai departe, transformarea şi dezvoltarea Grupului Uniqa, la nivel internaţional, dar şi în plan local. Noul model de afaceri al companiei armonizează procesele la nivelul pieţelor internaţionale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competenţelor profesionale, pentru a adresa nevoile clienţilor într-un mod personalizat în funcţie de segmentul de care aparţin, retail, bancassurance, corporate şi affinity, au mai transmis reprezentanţii Uniqa. Paul Cazacu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul financiar şi s-a alăturat echipei Uniqa în anul 2011, când şi-a asumat poziţia de vicepreşedinte la acea vreme. El a coordonat activitatea companiei timp de şase ani. Anterior, Paul Cazacu a activat în consultanţă şi audit, fiind membru al Camerei Auditorilor Financiari din România şi al Association of Chartered Certified Accountants.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.