Bănci și Asigurări

Patricia Andrei este noul director de HR al CEC Bank

Patricia Andrei este noul director de HR al CEC Bank

Autor: Claudia Medrega

06.10.2021, 14:25 1374

Patricia Andrei este noul director de HR al CEC Bank, poziţie din care va coordona întreaga activitate de resurse umane a băncii cu cea mai mare reţea teritorială din România, care include peste 1.000 de unităţi şi aproape 6.000 de angajaţi la nivelul întregii ţări.

Cu o experienţă de peste 22 de ani în domeniu, noul director de resurse umane a ocupat diverse funcţii în cadrul direcţiei de HR a ING România timp de peste 19 ani, iar în perioada 2014-2019 a condus echipa de resurse umane a aceleaşi bănci.

În ultimii doi ani a activat în rolul de Management Consultant alături de companii interesate de soluţii de dezvoltare organizaţională şi implementare a unor politici şi practici incluzive şi sustenabile de resurse umane, ca vector de performanţă şi creştere a afacerii, conform informaţiilor transmise de bancă.

”CEC Bank este unul dintre cei mai mari angajatori din sistemul financiar românesc, iar planurile de creştere şi modernizare a băncii trebuie să aibă în centrul lor o cultură organizaţională bazată pe performanţă şi dezvoltare continuă. Patricia a coordonat numeroase proiecte de transformare organizaţională, eficientizare a proceselor de resurse umane şi are o experienţă amplă în dezvoltarea unei culturi care are în centrul său performanţa, atât individuală, cât şi cea de echipă”, a declarat Bogdan Neacşu, director general CEC Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO