Bănci și Asigurări

Otto Broker va primi în tranşe 4 mil. euro de la un fond de investiţii care va controla 50% din companie

Victor Şraer: Conducerea executivă nu se va schimba, însă vom lua deciziile strategice împreună.

Victor Şraer: Conducerea executivă nu se va schimba, însă vom lua deciziile strategice împreună.

Autor: Anelis Baciu

11.11.2015, 00:04 285

Brokerul de asigurări Otto Broker, fondat şi controlat de Victor Şraer, a bătut palma cu fondul de investiţii The Foundations 1.0 SEE (TF1), înfiinţat anul trecut, pentru o infuzie de capital în valoare de patru milioane de euro care va avea drept obiectiv tehnologizarea şi dezvoltarea companiei. În urma acestei tranzacţii Victor Şraer va rămâne cu 50% din acţiunile Otto Broker, în timp ce fondul de investiţii va deţine aceeaşi participaţie.

„Conducerea executivă nu se va schimba, însă vom lua deciziile strategice împreună. Cei patru milioane de euro nu vor veni toţi odată, ci în tranşe, pe măsură ce ne decidem asupra proiectelor pe care le vom implementa. Principala destinaţie a finanţării va fi în tehnologizarea companiei, infrastructură IT şi sisteme operaţionale care să ne permită eficientizarea activităţilor“, a explicat pentru ZF Victor Şraer. Potrivit acestuia, nego­cierile cu fondul au durat şase luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO