Bănci și Asigurări

OTP Group a lansat a cincea ediţie a programului Startup Booster şi va colabora cu 12 startup-uri de tehnologie, care îşi vor testa produsele şi serviciile în băncile subsidiare, inclusiv în România

OTP Group a lansat a cincea ediţie a programului Startup...

Autor: Roxana Rosu

08.09.2022, 12:53 86

 

 

OTP Group a lansat a cincea ediţie a  programului Startup Booster şi va colabora cu 12 startup-uri de tehnologie, care îşi vor putea testa produsele şi serviciile în cadrul băncilor subsidiare din Ucraina, Bulgaria, Slovenia şi România şi a băncii-mamă.

Faza pilot a fost lansată pe 5 septembrie  şi se va desfăşura până pe 25 noiembrie.

Pe parcursul celor trei luni de cooperare, echipele selectate vor beneficia de sprijin din partea membrilor OTP Group din Ungaria şi de la nivel internaţional, a angajaţilor OTP LAB şi a mentorilor recunoscuţi profesional.

În acest an, înscrierile au fost deschise pentru aplicaţii care acoperă şi alte domenii în afara celui bancar şi al soluţiilor de sustenabilitate. În urma unui proces de selecţie în mai multe etape, cele 12 startup-uri au fost alese dintre 265 de candidaturi, pentru a fi invitate în faza pilot.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO