Bănci și Asigurări

Organizaţia asigurătorilor, UNSAR, aduce un director general fără experienţă şi studii în asigurări. Valoarea pieţei asigurărilor în România, 3 miliarde de euro

Uniunea Naţională de Asigurare şi Reasigurare din Ro­mâ­nia (UNSAR) a numit-o la conducerea instituţiei pe Sorana Mantho, care are o experienţă profesională de peste 25 de ani în domeniul juridic, în public şi corporate affairs, evo­luând pe poziţii de management la nivel naţional şi re­gional, în cadrul companiilor în care şi-a desfăşurat acti­vi­ta­tea. Mantho nu are însă nici studii şi nici experienţă în asigurări.

Timp de 18 ani, Sorana Mantho a lucrat în corporaţii internaţionale de top din telecomu­ni­caţii, industria side­rur­gică şi industria tu­tunului,  unde a făcut par­te din echi­pele de management. În ca­litate de con­sultant a condus proiecte pentru îmbu­nă­tăţirea cadrului de regle­men­tare a afacerilor.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.