Bănci și Asigurări

Omniasig introduce o nouă secţiune pe website-ul companiei, Contul meu, prin care clienţii pot achiziţiona poliţe de asigurare a locuinţei PAD, dar şi poliţe de asigurare facultativă a locuinţei sau un pachet ce le include pe ambele

Omniasig introduce o nouă secţiune pe website-ul...

Autor: Mircea Nica

25.11.2021, 14:13 83

Omniasig, cea mai mare companie din portofoliul local al grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a introdus o nouă secţiune pe website-ul companiei, Contul meu, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Omniasig.

În această primă etapă de dezvoltare a acestei secţiuni, clienţii pot achiziţiona poliţe de asigurare a locuinţei PAD, dar şi poliţe de asigurare facultativeă a locuinţei sau un pachet ce le include pe ambele. Omniasig va include treptat în această secţiune o gamă din ce în ce mai largă de produse şi servicii.

În linie cu obiectivul strategic de digitalizare şi inovaţie, compania urmăreşte permanent implementarea unor tehnologii oi, astfel încât experienţa clientului să fie cât mai plăcută şi eficientă, iar procesul de achiziţionare a poliţelor de asigurare să fie cât mai simplu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO