Bănci și Asigurări

Omniasig a ajuns la un volum al subscrierilor de peste 300 mil. lei în T1/2020, în creştere cu 6%

Mihai Tecău, preşedinte al directoratului Omniasig VIG: Datorită strategiei noastre flexibile de dezvoltare sustenabilă şi prudentă a businessului, precum şi datorită obiectivului nostru de a îmbunătăţi constant produsele şi serviciile pe care le oferim, am reuşit să consemnăm o evoluţie favorabilă pe majoritatea segmentelor de asigurări în primele trei luni din an.

În această perioadă dificilă pe care o traversăm, ne-am adaptat şi am depus toate eforturile necesare pentru a asigura continuitatea activităţii şi pentru a fi alături de clienţii, angajaţii şi partenerii noştri. Toţi cei asiguraţi la Omniasig au putut, aşadar, să apeleze la serviciile şi produsele noastre chiar de acasă, utilizând soluţiile noastre digitale şi online“.

Mihai Tecău, preşedinte al directoratului Omniasig VIG: Datorită strategiei noastre flexibile de dezvoltare sustenabilă şi prudentă a businessului, precum şi datorită obiectivului nostru de a îmbunătăţi constant produsele şi serviciile pe care le oferim, am reuşit să consemnăm o evoluţie favorabilă pe majoritatea segmentelor de asigurări în primele trei luni din an. În această perioadă dificilă pe care o traversăm, ne-am adaptat şi am depus toate eforturile necesare pentru a asigura continuitatea activităţii şi pentru a fi alături de clienţii, angajaţii şi partenerii noştri. Toţi cei asiguraţi la Omniasig au putut, aşadar, să apeleze la serviciile şi produsele noastre chiar de acasă, utilizând soluţiile noastre digitale şi online“.

Autor: Mircea Nica

16.06.2020, 00:05 144

♦ Compania de asigurări a înregistrat o creştere de 90% a subscrierilor pe segmentul asigurărilor de sănătate la finalul primelor trei luni din 2020.

Omniasig, cea mai mare companie din portofoliul local al grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a raportat la finalul primului trimestru (T1) din 2020 un volum al primelor brute subscrise de peste 300 mil. lei, cu 6% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Datorită strategiei noastre flexi­bile de dezvoltare sustenabilă şi prudentă a businessului, precum şi datorită obiectivului nostru de a îmbunătăţi constant produsele şi serviciile pe care le oferim, am reuşit să consemnăm o evoluţie favorabilă pe majoritatea segmentelor de asigurări în primele trei luni din an. În această perioadă dificilă pe care o traversăm, ne-am adaptat şi am depus toate efor­turile necesare pentru a asigura conti­nuitatea activităţii şi pentru a fi alături de clienţii, angajaţii şi partenerii noştri. Toţi cei asiguraţi la Omniasig au putut, aşa­dar, să apeleze la serviciile şi produ­sele noastre chiar de acasă, utilizând soluţiile noastre digitale şi online“, a transmis Mihai Tecău, preşedinte al directoratului Omniasig VIG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO