Bănci și Asigurări

Omniasig a ajuns la subscrieri de 730 mil. lei în S1/2021, în creştere cu peste 10%, iar profitul brut a coborât la 30 de milioane de lei

Omniasig a ajuns la subscrieri de 730 mil. lei în...

Autor: Mircea Nica

31.08.2021, 10:30 75

Omniasig, cea mai mare companie locală a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a încheiat primul semestru (S1) din 2021 cu un volum al primelor brute subscrise de 730 de milioane de lei, înre­gis­trând un avans de peste 10%, comparativ cu perioada similară a anu­lui tre­cut, potri­vit in­for­ma­ţi­ilor trans­­­mi­se de re­pre­zen­tan­ţii companiei.

,,Rezultatele foar­te bune din aceas­tă perioadă vin ca urmare a fap­­­tului că ne-am adap­­tat în per­ma­nenţă, astfel încât să putem răs­pun­de ne­voilor cli­en­­­ţilor şi par­te­ne­rilor în con­tex­tul pan­­­de­mic, iar focu­sul pe dezvol­ta­rea digitală s-a dove­dit un pas natural în această di­recţie“, a transmis Mihai Tecău, pre­şe­dintele Direc­to­ratului Omniasig VIG.

Din perspectiva profitului brut înregistrat de companie după pri­mele şase luni ale anului 2021, acesta a scăzut cu 14,3%, faţă de pri­mul semestru al anului trecut, ajungând la o valoare de 30 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO