Bănci și Asigurări

OLX Group a achiziţionat Kiwi Finance, unul dintre cei mai mari brokeri de credite de pe piaţa locală

OLX Group a achiziţionat Kiwi Finance, unul dintre cei...

Autor: Mircea Nica

09.12.2020, 00:00 1233

OLX Group a transmis că a achiziţionat cu succes Kiwi Finance, unul dintre cei mai mari brokeri de credite de pe piaţa loaclă, care a devenit astfel parte a portofoliului local OLX Group, din care fac parte OLX, Storia.ro şi Autovit.ro, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii OLX. „Achiziţia Kiwi Finance vine ca rezultat al încrederii OLX Group în perspectivele de creştere a pieţei din România şi privim cu multă încredere acest parteneriat, care ne va ajuta să dezvoltăm şi să extindem serviciile oferite clienţilor noştri în zona de finanţare“, a declarat Monika Rudnicka, general manager real estate Europe la OLX Group. Cu ajutorul noului acţionar, Kiwi Finance îşi propune să accelereze transformarea digitală a companiei păstrând aceleaşi obiective generale de creştere, extindere geografică la nivel naţional, eficientizarea proceselor operaţionale şi extinderea reţelei de parteneri financiari cu care colaborează Kiwi Finance.

„Începem următoarea etapă în dezvoltarea serviciilor Kiwi Finance cu accelerarea transformării digitale, dezvoltarea reţelei de brokeri şi extinderea parteneriatelor bancare“, a transmis Anca Bidian, CEO al Kiwi Finance. La finalul lunii noiembrie, Consiliul Concurenţei a anunţat că va analiza tranzacţia prin care OLX Global intenţiona să preia societatea Kiwi Finance pentru a stabili compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO