Bănci și Asigurări

​Olteanu, BNR: Stabilitatea macroeconomică seamănă foarte mult cu vaccinarea. Suntem într-un moment cu costuri nenatural de mici ale banilor

​Olteanu, BNR:  Stabilitatea macroeconomică  seamănă...

Autor: Liviu Popescu

28.10.2015, 10:52 719

Stabilitatea macroeconomică  seamănă foarte mult cu vaccinarea, dacă nu există  o astfel de stabilitate riscurile sunt aceleaşi pe care societatea le-ar avea fără vaccine, consideră  Bogdan Olteanu, viceguvernator al BNR.

“Dacă nu avem stabilitatea macroeconomică, riscurile sunt aceleaşI pe care societatea le are fără vaccine. Copii se vor îmbolnăvi unii de la alţii, iar companiile unele de la altele. Este bine să  vedem lucrurile peste care societatea a trecut, să vedem cum era înaintea. Să ne vaccinăm”, a afirmat Olteanu astăzi la o conferinţă organizată  la sediul Băncii central.

Totodată viceguvernatorul a mai adăugat că România se află  într-o perioadă  cu costuri nenatural de mici ale banilor, iar posibilitatea de a atrage resurse financiare în present este însoşită  de costuri pe care mediul de afaceri nu le va mai întâlni pe termen mediu şi lung.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO