Bănci și Asigurări

Obiectivele celei de-a treia bănci din piaţă pentru 2021. BRD a bugetat venituri stabile în 2021 şi mizează pe „controlul strict“ al cheltuielilor. Creditele corporate vor creşte cu peste 10%

♦ Banca are ca obiectiv strategic creşterea creditării bazată pe o abordare sectorială rafinată şi pe un proces eficient şi simplificat pentru IMM-uri ♦ Creditarea în cazul BRD va creşte în 2021 mai mult pe corporate, cu peste 10%, cu ajutorul IMM Invest ♦ Aurore Gaspar şi Maria Rousseva au primit acordul acţionarilor să intre în consiliul de administraţie al BRD, iar Benoit Ottenwaelter are mandatul reînnoit.

BRD-SocGen, a treia cea mai mare bancă de pe pia­ţa românească după acti­ve, estimează că ve­nitul net bancar va bene­ficia în acest an de creşterea volumului de credite şi de efecte pozitive de struc­tu­ră, în timp ce scăderea ratelor de dobândă va avea un efect negativ.

Bugetul de venituri şi cheltuieli al BRD pentru 2021, situaţiile financiare afe­rente anului 2020 şi repartizarea profi­tului de anul trecut (inclusiv pen­tru dividende), politica de remunerare pentru conducătorii băncii şi numiri în consiliul de administraţie se regăsesc printre subiectele aflate pe ordinea de zi a adunărilor generale ordinară şi extraordinară ale acţionarilor băncii care s-au desfăşurat săptămâna trecută.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.