Bănci și Asigurări

Oamenii Băncii Transilvania au preluat conducerea de la comitetele SIF Moldova

Oamenii Băncii Transilvania au preluat conducerea de la...

Autor: Ştefan Deleanu

25.04.2016, 19:07 1755

Horia Ciorcilă, preşedintele Băncii Transilvania, Radu Hanga, directorul Băncii Transilvania şi Octavian Claudiu Radu, om de afaceri (fondatorul grupului RTC) şi apropiat al Băncii Transilvania sunt membrii comitetelor SIF Moldova (simbol bursier SIF2).

Horia Ciorcilă este preşedintele Comitetului de Politici Investiţionale-Strategii şI al Comitetului de Nominalizare în cadrul SIF-ului, iar Radu Hanga este Preşedintele Comitetului de Audit. Radu Octavian Claudiu apare ca membru atât în comitetul de politici investitonale-strategii, cât şI în comitetul de audit.

Fostul deputat PDL Gheorghe Albu, care este membru în Consiliul de Administraţie al SIF2, în locul lui Andrei Hrebenciuc, stee şi el membru în comitetul de nominalizare şi în comitetul de audit.

Horia Ciorcilă şi Radu Hanga au candidat în 2013 pentru locuri în Consiliul de administraţie al Sif Moldova când au şi câştigat încă din primul tur cu peste 50% din voturi, situaţie în care s-au aflat şi Andrei Hrebenciuc şi Costel Ceocea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO