Bănci și Asigurări

Numire la Allianz-Ţiriac: Codruţa Furtună preia de la 1 iulie funcţia de director de vânzări şi distribuţie şi va coordona peste 2.500 de agenţi şi consultanţi în asigurări

Numire la Allianz-Ţiriac: Codruţa Furtună preia de la...

Autor: Cristina Bellu

15.06.2021, 13:44 1234

Allianz-Ţiriac, jucător aflat pe podiumul pieţei asigurărilor locale, a desemnat-o pe Codruţa Furtună la conducerea diviziei de vânzări şi distribuţie, începând cu 1 iulie 2021, poziţie din care va coordona una dintre cele mai extinse reţele proprii de vânzări din piaţa locală de asigurări, cu peste 2.500 de agenţi şi consultanţi în asigurări, precum şi un număr semnificativ de parteneriate cu brokeri de asigurare, companii de leasing şi bănci, transmit reprezentanţii Allianz-Ţiriac într-un comunicat.

„Vom continua să ne diferenţiem prin calitatea interacţiunilor cu clienţii şi partenerii noştri şi să accelerăm adopţia soluţiilor de asigurare, contribuind astfel la creşterea nivelului de bunăstare în rândul populaţiei şi companiilor“, a spus Codruţa Furtună, director de vânzări şi distribuţie la Allianz-Ţiriac.

Odată cu preluarea funcţiei, Codruţa Furtună devine implicit şi membru al directoratului Allianz-Ţiriac Asigurări.

În ultimii doi ani şi jumătate, Codruţa Furtună a condus, din poziţia de Country Manager, operaţiunile din România şi Republica Moldova ale Allianz Partners, divizia grupului Allianz specializată în furnizarea de servicii de asistenţă în asigurări şi linii speciale de asigurare. Cea mai mare parte a carierei profesionale şi-a construit-o în domeniul bancar, unde a ocupat poziţii de management în vânzări.

„Abilitatea Codruţei de a dezvolta echipe puternice, gândirea strategică şi capacitatea de a gestiona proiecte complexe vor aduce un suflu nou în aria vânzări”, spune Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac Asigurări.

Noul Director de Vânzări şi Distribuţie al Allianz-Ţiriac are o dublă specializare în Finanţe Bănci şi Marketing, dobândită în cadrul Universităţii Transilvania din Braşov şi a urmat un program de masterat în business în cadrul aceleiaşi universităţi. De asemenea, Codruţa Furtună deţine alte câteva certificări în management.

“Vom continua să ne diferenţiem prin calitatea interacţiunilor cu clienţii si partenerii noştri şi să accelerăm adopţia soluţiilor de asigurare, contribuind astfel la creşterea nivelului de bunăstare în rândul populaţiei şi companiilor”, spune Codruţa Furtună.

Allianz-Ţiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare şi asigurări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO