Bănci și Asigurări

Noul consiliu de administraţie al Euroins se află în proces de analiză la ASF. Va ieşi asigurătorul de sub administrarea Fondului de Garantare a Asiguraţilor?

Euroins România a trecut sub administrarea temporară a Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA) în luna februarie pentru o perioadă limitată de timp până la numirea noului consiliu de administraţie, care urma să fie stabilit în urma AGA din data de 16 martie 2020.

Euroins România, companie de asigurări con­trolată de bulgarii de la Eurohold, a transmis că­tre Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), do­cumentele pentru noul con­siliu de ad­minis­traţie, în urma Adunării Generale a Acţio­narilor (AGA) din 16 martie 2020, potrivit infor­ma­ţiilor transmise de reprezen­tanţii ASF la solicitarea ZF.

„Adunarea Generală a Acţionarilor Euroins a avut loc conform calendarului, pe data de 16 mar­tie 2020. Societatea a trimis către ASF o parte din docu­men­tele afe­rente, care se află în analiză, urmând să fie adop­tată şi o decizie, în con­for­mitate cu prevederile legale.“

Euroins România a avut pe ordinea de zi în cadrul AGA aprobarea a doi noi membri în consiliul de administraţie, Coleta Chiriţă Mihaela şi Jeroen Van Leeuwen, potrivit informaţiilor publicate în Monitorul Ofic

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.