Bănci și Asigurări

NN Group aduce un nou CEO la conducerea biroului din România: Kuldeep Kaushik, recrutat de la AXA International, preia funcţia de la Gerke Witteveen, care are mandat interimar

NN Group aduce un nou CEO la conducerea biroului din...

Autor: Roxana Rosu

10.08.2021, 14:06 315

NN Group l-a numit pe Kuldeep Kaushik în funcţia de CEO al NN în România, începând cu data de 1 noiembrie 2021, mandatul său fiind supus aprobării autorităţilor locale.

El preia conducerea de la Gerke Witteveen, Chief Financial Officer al NN în România, care a deţinut rolul de CEO interimar în ultima perioadă.

Kuldeep Kaushik a lucrat anterior la AXA International & New Markets, unde a deţinut rolul de Chief Operating and Transformation Officer începând din 2017, în Madrid, Spania.  Înainte de această funcţie, el a deţinut diverse roluri în cadrul AXA Hong Kong, biroul regional din Asia şi în sediul central, fiind responsabil de dezvoltarea strategiei de business şi coordonarea activităţilor de operaţiuni şi IT. 

Kuldeep Kaushik deţine un MBA de la HEC Paris şi studii în inginerie urmate la NIT Durgapur, India. 

NN are o prezenţă de peste 24 de ani în România şi un portofoliu de asigurări de viaţă, sănătate şi locuinţă, pensii private şi servicii de management al activelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO