Bănci și Asigurări

Nicolae Trofin a primit avizul ASF pentru a deveni membru al directoratului Signal Iduna

Nicolae Trofin a primit avizul ASF pentru a deveni membru...
24.07.2020, 00:00 318

Nicolae Trofin a fost autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) să devină membru al directoratului societăţii de asigurări Signal Iduna, potrivit informaţiilor transmise de ASF. El va fi responsabil de coordonarea activităţii diviziei care include departamentele client service, vânzări şi marketing. Din directoratul Signal Iduna România mai fac parte Tiberiu Maier (preşedinte al directoratului) şi Mihaela Drugă (membru al directoratului).

Nicolae Trofin va continua extinderea segmentelor de asigurări corporate şi de asigurări individuale ale companiei, punând accentul pe dezvoltarea de soluţii personalizate şi diversificate pentru atragerea şi loializarea clienţilor, au transmis reprezentanţii Signal Iduna. Nicolae Trofin este absolvent al ASE Bucureşti şi are o experienţă de peste 17 ani în domeniul financiar şi cel al telecomunicaţiilor.

El a ocupat diferite poziţii în cadrul Raiffeisen Bank România mai bine de 11 ani, ulterior a fost director al Bancpost şi director al Vodafone business. Noua componenţă a directoratului Signal Iduna România a venit ca urmare a numirii lui Mark Sigvard Osterloff, anterior membru al directoratului, la conducerea Diviziei Internaţionale a grupului Signal Iduna.

Signal Iduna, companie membră a grupului german Signal Iduna, a înregistrat la finalul anului 2019 un volum al primelor brute subscrise de peste 100 mil. lei. Compania ocupă prima poziţie în clasamentul societăţilor de asigurare de sănătate aferente activităţii de asigurări de viaţă cu o cotă de piaţă de 62,51%. Mircea Nica

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO