Bănci și Asigurări

Netopia: Plăţile de pe dispozitivele mobile au luat un avânt substanţial şi au depăşit considerabil desktop-ul

Netopia: Plăţile de pe dispozitivele mobile au luat un...

Autor: Roxana Rosu

16.10.2019, 10:45 289

Plăţile de pe dispozitive mobile au crescut substanţial în acest an şi reprezintă circa 60% din totalul tranzacţiilor online cu cardul procesate în primele nouă luni de Netopia Payments, procesator de plăţi electronice, pe fondul dezvoltării pieţei locale de e-commerce.

Firma a depăşit în premieră în luna septembrie pragul de 1 milion de tranzacţii online cu cardul, în creştere cu 44% comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, în timp ce valoarea totală a acestora a crescut cu circa 15%.

„Piaţa de e-commerce în România se află într-un proces de sedimentare, iar acest lucru se observă în rezultatele înregistrate. În luna septembrie, am depăşit un milion de tranzacţii procesate cu cardul. Mai mult decât atât, anul acesta, plăţile realizate de pe dispozitivele mobile au luat un avânt substanţial, depăşind considerabil desktop-ul. Românii încep să îşi dorească mai multă rapiditate şi mobilitate în zona plăţilor, iar noi nu facem decât să le facilităm o experienţă de cumpărare cât mai simplă”, a declarat Antonio Eram, CEO şi Fondator al NETOPIA Payments.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO