Bănci și Asigurări

NAI România va putea vinde servicii de asigurare în urma parteneriatului cu Transilvania Broker

NAI România va putea vinde servicii de asigurare în...

Autor: Mircea Nica

20.05.2021, 00:00 117

NAI România şi Republica Moldova, o companie care activează pe piaţa de evaluări, parte a NAI Global în România şi Republica Moldova, a încheiat un parteneriat cu Transilvania Broker, a patra cea mai mare companie de brokeraj în asigurări, prin care va putea oferi şi servicii de asigurare, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei. „Prin semnarea parteneriatului strategic cu Transilvania Broker, extinderea pe orizontală vine ca o urmare firească a dezvoltării continue a NAI România, astăzi fiind în măsură să oferim soluţii personalizate de evaluare şi asigurare“, a declarat Andrei Botiş, CEO al NAI România.

În acelaşi timp, parteneriatul dintre NAI România şi Transilvania Broker va oferi, pe de o parte servicii de evaluare în exclusivitate clienţilor brokerului, iar pe de altă parte, NAI România va putea vinde şi servicii de asigurare. Această iniţiativă din partea NAI România are la bază o stratregie, care include atât semnarea de noi parteneriate, cât şi recrutarea unor experţi cheie recunoscuţi în domeniu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO