Bănci și Asigurări

Mustafa Tiftikcioglu, Garanti BBVA România: Pandemia ne-a învăţat că evoluţia României va fi dictatată de inovaţie şi digitalizare. Progresul României este şi în mâinile antreprenorilor şi tinerilor, care trebuie sprijiniţi

Mustafa Tiftikcioglu, CEO al Garanti BBVA România: Creşterile de preţuri nu se întâmplă doar în România, ci în toată Europa Centrală şi de Est şi vor avea un impact pe termen lung.

Mustafa Tiftikcioglu, CEO al Garanti BBVA România: Creşterile de preţuri nu se întâmplă doar în România, ci în toată Europa Centrală şi de Est şi vor avea un impact pe termen lung.

Autor: Claudia Medrega

17.11.2021, 08:44 227

♦ Abilităţile tehnologice digitale pot reprezenta atuurile românilor pentru obţinerea unor locuri de muncă competitive şi o calitate a vieţii mai ridicată, consideră şeful Garanti BBVA România.

Orientarea investiţiilor cu pre­că­de­re spre inovaţie şi digitalizare poate ge­ne­ra un avans important pentru România.

De altfel, ultimii doi ani, perioadă do­mi­na­tă de pandemia de coronavirus, ne-au de­monstrat că acestea au fost ele­men­tele che­ie care au facilitat con­tinuarea acti­vităţilor şi redresarea eco­nomică, a de­cla­rat Mustafa Tiftikcioglu, CEO al Garanti BBVA România pentru ZF.

„Pandemia ne-a învăţat că evoluţia Ro­mâ­niei va fi dictatată de inovaţie şi digitalizare“.

În opinia şefului Garanti BBVA Ro­mâ­nia sectorul IT românesc este unul vibrant şi este important să se dezvolte în continuare, cu sprijnul statului român şi al mediului privat, deopotrivă, deoarece abilităţile tehnologice digitale pot repre­zen­ta atuurile românilor pentru obţine­rea unor locuri de muncă com­petitive şi o calitate a vieţii mai ridicată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO