Bănci și Asigurări

Mugur Tolici, directorul de resurse umane al BNR: Nu cred că telemunca este o soluţie care trebuie extinsă. „Nu poţi să înveţi acasă, nu poţi să te dezvolţi stând în principal acasă, îţi lipsesc experienţa de grup şi provocările din mediul de business“

Mugur Tolici, directorul de resur­se umane al BNR

Mugur Tolici, directorul de resur­se umane al BNR

Autor: Alexandra Cepăreanu, Ramona Cornea

08.05.2021, 22:41 1645

Mugur Tolici, directorul re­sur­se umane al Băncii Naţionale a Ro­mâ­niei, crede că munca remote nu este o soluţie pe care angajatorii să o extindă şi după ce nu va mai fi pan­demie de COVID-19 în Româ­nia.

„Cred că telemunca se va ter­mina odată cu pandemia. Nu cred că este o soluţie ce trebuie extinsă sau să facem jumătate cu jumătate. Nu poţi să în­veţi aca­să, nu poţi să te dezvolţi stând în prin­cipal acasă, îţi lipseşte expe­rienţa de grup şi provo­că­rile din me­diul de busi­ness“, a spus Mugur Tolici în ca­drul video­con­fe­rin­ţei ZF HR Trends 2021: „Noua lu­me a mun­cii – anga­jatul hibrid“.

Mai mult, spune el, angajaţii care lucrează de acasă se tem că şefii lor din sedii cred că nu lucrează suficient şi dau mai multe explicaţii atunci când sunt întrebaţi despre acti­vitatea lor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO