Bănci și Asigurări

Moneycorp a deschis o sucursală în România

Moneycorp a deschis o sucursală în România

Autor: Roxana Rosu

29.09.2016, 11:47 3295

Grupul moneycorp, una dintre cele mai mari companii specializate in schimburi valutare si plati internationale, a deschis o sucursală în România, oferind servicii pentru companii si persoane fizice care cauta solutii alternative pentru schimburile valutare, acoperirea riscului valutar si efectuarea de plati internationale.

“Romania reprezinta o piata cheie pentru Grupul moneycorp in cadrul strategiei noastre de expansiune internationala. Implementarea tehnologiei de ultima generatie si a produselor noastre, impreuna cu experienta vasta in banci si trezorerie a unei echipe de oameni pasionati, vor oferi o alternativa perfecta pentru toate companiile si persoanele fizice care cauta solutii alternative pentru schimburile valutare, acoperirea riscului valutar si efectuarea de plati internationale”, a spus  Nicholas Haslehurst, CFOO Grupul moneycorp.

Potrivit reprezentanţilor companiei, moneycorp pune la dispoziţia clienţilor un manager de cont dedicat care oferă consultanţă în  tranzacţionarea de valute.

”Experienta noastra in domeniu vine atat in sprijinul persoanelor fizice, cat si al companiilor, ajutandu-i  sa reduca costurile in momentul efectuarii de plati externe, prin intermediul unor cotatii competitive, consultanta de specialitate si o platforma de tranzactionare on-line sigura si usor de folosit.”, explică Johan Gabriëls, Director General moneycorp Romania.

Moneycorp este unicul furnizor de servicii integrate de schimb valutar din Marea Britanie, care opereaza in fiecare ramura a industriei valutare. moneycorp a tranzactionat in 2015 peste 30 mld. Euro in aproape 100 de valute in 7,2 milioane de tranzactii.

moneycorp este numele comercial sub care TTT Moneycorp Limited tranzactioneaza, fiind autorizata si reglementata de FCA (Financial Conduct Authority) Marea Britanie, pentru activitatea de furnizare de servicii de plati.

Evenimentul de lansare a moneycorp a avut loc la resedinta ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO