Bănci și Asigurări

Mirela Virginia Medelean are undă verde de la BNR să devină director general adjunct la BRD

Mirela Virginia Medelean ar urma să ocupe poziţia de director general adjunct proiecte şi operaţiuni în cadrul BRD, pentru 4 ani.

Mirela Virginia Medelean ar urma să ocupe poziţia de director general adjunct proiecte şi operaţiuni în cadrul BRD, pentru 4 ani.

Autor: Claudia Medrega

03.06.2021, 00:05 539

♦ Ea are 25 de ani de experienţă în domeniul bancar, dintre care 17 ani în funcţii de conducere.

Mirela Virginia Medelean a pri­mit aprobarea de la BNR să ocupe poziţia de di­rector general adjunct proiecte şi ope­raţiuni la BRD-SocGen, a treia cea mai mare bancă după active de pe piaţa românească.

La sfârşitul anului 2020, Consiliul de Ad­ministraţie al BRD-SocGen a numit-o pe Mirela Virginia Medelean pe poziţia de di­rector adjunct al băncii în locul lui François Jose Aldeguer, care a ocupat această funcţie la BRD din iulie 2017 şi a renunţat la ea din motive personale începând cu 31 ianuarie 2021.

Mirela Virginia Medelean ar urma să ocu­pe timp de 4 ani poziţia de director ge­neral adjunct proiecte şi operaţiuni în cadrul BRD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO