Bănci și Asigurări

Mihnea Tobescu, directorul general al Euroins, a câştigat în primă instanţă împotriva deciziei ASF de a-l suspenda definitiv din funcţie şi de a-l amenda cu 100.000 de lei

Mihnea Tobescu, directorul general al Euroins, a...

Autor: Mircea Nica

22.10.2020, 00:05 252

♦ Curtea de Apel Bucureşti a suspendat executarea deciziei ASF de a-l supenda pe Mihnea Tobescu de la conducerea Euroins până la soluţionarea definitivă a cauzei privind anularea actului, astfel că Tobescu rămâne în funcţia de director general.

Mihnea Tobescu, directorul general al Euroins România, al doilea cel mai mare asi­gurător RCA de pe piaţa locală, a câştigat în prima instanţă îm­potriva deciziei de sancţionare a Autorităţii de Su­pra­veghere Financiară (ASF) cu 100.000 de lei şi sus­pendarea definitivă din funcţie, potrivit informa­ţi­ilor publicate pe portalul instanţelor de judecată.

Astfel, Curtea de Apel Bucureşti a pro­nun­ţat, pe data de 20 octombrie 2020, o de­ci­zie favorabilă pentru Mihnea Tobescu, după ce ASF a decis atât sanc­ţionarea com­pa­niei pe care o conducea, cât şi sanc­ţionarea lui.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO