Bănci și Asigurări

Mihnea Crăciun a plecat de la BERD şi a preluat conducerea Endeavor România, organizaţie internaţională de networking, care vrea să susţină companiile să crească la nivel global

Mihnea Crăciun a plecat din funcţia de director adjunct la Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi a preluat con­ducerea sucursalei din România a Endeavor, organizaţie in­terna­ţională de networking, care vrea să susţină compa­niile să crească la nivel global.

Organizaţia este prezentă de­ja pe circa 30 de pie­ţe şi va des­chi­de biroul din România la fi­nalul lunii fe­brua­rie, având ca fon­da­tori BERD, De­de­man şi Glo­bal­worth.  Ban­ca Eu­ro­pea­nă de Re­­con­strucţie şi Dez­­vol­tare a sus­ţi­nut ex­tinderea En­dea­vor în Ro­mâ­­nia prin­tr-un grant de 450.000 euro de la Fondul de Co­ope­rare BERD-Turcia.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.