Bănci și Asigurări

Mihai Tecău, CEO al Omniasig: Atenţia noastră va fi în continuare orientată spre inovaţie, digitalizare şi adaptare. Omniasig a ajuns la un volum al subscrierilor de peste 370 mil. lei la finalul primelor trei luni din 2021

Mihai Tecău, CEO al Omniasig: Atenţia noastră va fi...

Autor: Mircea Nica

11.06.2021, 16:45 109

♦ Omniasig a ajuns la un volum al subscrierilor de peste 370 mil. lei la finalul primelor trei luni din 2021, cu 10% mai mult faţă de perioada similară a anului 2020. Asigurările auto din portofoliul companiei au avut un ritm de creştere similar, de 10%, până la aproape 250 mil. lei.

Omniasig, cea mai mare com­pa­nie din portofoliul grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a încheiat primele trei luni (T1) din anul 2021 cu un volum al primelor brute subscrise de peste 370 mil. lei, în creştere cu 10% comparativ cu pe­rioada similară a anului trecut, potri­vit informaţiilor trans­mi­se de reprezentanţii companiei.

„Atenţia noastră va fi în con­ti­nuare orientată spre inovaţie, digita­li­zare şi adaptare, tocmai pentru a veni mereu în întâmpinarea clienţilor şi parte­ne­rilor cu cele mai eficiente şi potrivite soluţii de asigurare“, a trans­mis Mihai Tecău, CEO al Omniasig.

La finalul primului trimestru din anul 2021, Omniasig a obţinut un profit brut de peste 13 mil. lei, în creştere cu circa 8% faţă de perioada similară a anului precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO