Bănci și Asigurări

Mihaela Bîtu, CEO al ING Bank: Sunt încrezătoare în ceea ce priveşte perspectiva de dezvoltare pe termen lung a României

„Există încă potenţial de dezvoltare în industrie, servicii şi agricultură“.

Convergenţa României către statele mai dezvol­ta­te ale Europei continuă şi se poate accelera, existând încă po­tenţial de dezvoltare în industrie, servicii şi agricultură. Dar, această convergenţă trebuie potenţată printr-o strategie pe termen lung, care să exceadă în timp obiec­tivele imediate şi ciclurile electorale, consideră Mihaela Bîtu, CEO al ING Bank.

„Sunt încrezătoare în ceea ce priveşte perspectiva de dezvoltare pe termen lung a României“, a declarat şefa ING Bank pentru suplimentul aniversar ZF 23 de ani.

Ea este de păre­re că tre­buie să acor­dăm în con­tinuare o aten­ţie deo­se­bită sec­to­rului IT, în care avem deja o oarecare tra­diţie şi recu­noaş­tere internaţională.

„Un sector IT pu­ter­nic poate cons­ti­tui fun­da­mentul dez­voltării mai mul­tor tipuri de servicii care sunt tot mai de­pen­dente de acest sec­tor (telecom, ban­car, R&D etc.), dar şi a unor ramuri indus­tri­ale cu valoare adă­u­gată ridicată.“

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.