Bănci și Asigurări

Metropolitan Life a lansat e-Claims, o aplicaţie care permite depunerea dosarului de pagubă şi accesarea despăgubirilor online

Metropolitan Life a lansat e-Claims, o aplicaţie care...

Autor: Roxana Rosu

31.10.2017, 12:42 794

Metropolitan Life a lansat e-Claims, o aplicaţie care le oferă clienţilor cu poliţe de asigurare active acces rapid la despăgubiri, în cazul evenimentelor asigurate.

Aplicaţia permite transmiterea solicitărilor de despăgubire, indiferent de modalitatea de încheiere a poliţei, de pe PC, tabletă sau telefon mobil.

Potrivit studiilor realizate de Metropolitan Life, 44% dintre respondenţi evită achiziţionarea unei asigurări de viaţă deoarece se lovesc de un proces birocratic lent şi complex, iar 41% dintre aceştia consideră că nu îşi vor recupera banii investiţi, în cazul unui eveniment neprevazut. Lansarea aplicaţiei e-Claims face parte din strategia de digitalizare a Metropolitan Life.

Prin aplicaţia e-Claims, documentele necesare, complete şi lizibile, pot fi fotografiate şi ataşate direct fără a mai fi necesară deplasarea clientului la poştă sau în agenţie pentru depunerea lor. Dosarele clienţilor sunt înregistrate automat, ajung mai repede spre analiză în Departamentul Despăgubiri, iar informaţiile completate de către clienţi sunt vizualizate mai repede în aplicaţia de administrare despăgubiri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO