Bănci și Asigurări

Mastercard lansează un program care facilitează lansarea şi startup-urilor europene în domeniul soluţiilor de plată

Mastercard lansează un program care facilitează...

Autor: Roxana Rosu

02.06.2020, 11:33 160

Mastercard a lansat un program conceput pentru a facilita intrarea pe piaţă şi extinderea fintech-urilor care doresc să ofere noi soluţii de plată, facilitând accesul acestora la tehnologia şi reţeaua globală a Mastercard.

„În ultimii ani, startup-urile europene au contribuit la tranziţia către economii mai digitale la nivel global. Dezvoltarea accelerată a noilor tehnologii ne-a influenţat viaţa în numeroase moduri. Fie că vorbim de plăţi digitale, acces la finanţare sau comerţ electronic, fintech-urile au devenit elemente esenţiale în infrastructura modernă de plăţi. Mastercard este deja recunoscut ca partenerul preferat al fintech-urilor din toată Europa, iar lansarea noului program reprezintă pasul următor al demersului nostru de a-i susţine în atingerea obiectivelor de scalare şi viteză", a declarat Mark Barnett, Preşedinte Mastercard Europa.

Programul sprijină startup-urile inovatoare din industria de plăţi digitale, simplificând colaborarea cu Mastercard şi partenerii săi, pentru lansarea unor noi produse fintech.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO