Bănci și Asigurări

MasterCard colaborează cu Smiley şi HaHaHa Production pentru a promova un viitor construit la comun, după ce a donat anul acesta 1 milion de euro pentru un spital

MasterCard colaborează cu Smiley şi HaHaHa Production...

Autor: Alex Ciutacu

03.12.2019, 15:55 154

Compania de plăţi MasterCard a colaborat în luna noiembrie cu artistul Smiley şi casa de producţie HaHaHa Production în vederea promovării valorilor de brand ale companiei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

Astfel, colaborarea dintre cele două părţi s-a materializat prin piesa „De nepreţuit” lansată de Smiley în luna noiembrie, care promovează în mod activ valorile prin care se identifică MasterCard şi obiectivul „de a construi un viitor mai bun”.

Eforturile concrete ale MasterCard pentru a-şi susţine această viziune s-au materializat printr-o donaţie de peste 1 milion de euro în 2019 pentru construcţia unui spital.

„În primăvară, anunţam o nouă viziune de companie, aceea de a construi un viitor mai bun în Romania,  viziune pe care am clădit toate activităţile noastre. Ideea s-a materializat prin parteneriatul pe termen lung cu Asociaţia Dăruieşte Viaţă şi susţinerea cauzei #NoiFacemUnSpital, către care Mastercard a donat peste 1 milion de euro în 2019, precum şi prin lucrurile de zi cu zi pe care le facem ca echipă, în România. Am pornit la drum cu dorinţa de a face, dar şi de a inspira oamenii să facă, printr-un gest mai mic sau mai mare, lucruri bune şi să înceapă, astfel, ceva de nepreţuit. Aşa s-a şi născut povestea pe care o spunem astăzi împreună cu familia HaHaHa”, a spus Diana Tănase, Marketing Manager Mastercard România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO