Bănci și Asigurări

Luminiţa Runcan, director general adjunct risc la Banca Transilvania, a fost aleasă preşedinte al Asociaţiei Pieţelor Financiare

Luminiţa Runcan, director ge­ne­ral adjunct risc la Banca Transil­vania, a fost aleasă preşedinte al Aso­ciaţiei Pieţelor Financiare (AICI) la şedinţa din 23 septembrie, iar Iancu Cuţumişu, şeful Direcţiei Operaţiuni de Piaţă de la Banca Naţio­nală a Ro­mâ­niei, va ocupa funcţia de secre­tar ge­neral.

Luminiţa Runcan lu­crea­ză la Banca Transil­va­nia, care a devenit cea mai mare bancă din Ro­mânia după ac­ti­ve, de la lansarea băncii, în 1994, şi are experienţă pe zona de trezorerie şi risc ma­nage­ment. Din 2013 ea face par­te din top manage­men­tul băncii şi coordonează opt arii de activitate, inclusiv conformare, admi­nis­tra­rea riscurilor, antifraudă, managementul riscului operational.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.