Bănci și Asigurări

O nouă lovitură. ASF a sancţionat membrii Directoratului şi Consiliului de Supraveghere a companiei City Insurance, cel mai mare asigurător de pe piaţa locală, cu o valoare cumulată a amenzilor de aproape 3,8 mil. lei

O nouă lovitură. ASF a sancţionat membrii...

Autor: Mircea Nica

26.01.2021, 10:39 225

Membrii Directoratului şi Consiliului de Supraveghere a asigurătorului City Insurance, cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa locală, au fost sancţionaţi de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) cu o valoare cumulată a amenzilor de aproape 3,8 mil. lei pentru că societatea nu a transmis Autorităţii informaţiile solicitate, au transmis reprezentanţii ASF.

Astfel, Consiliul ASF a decis sancţionarea lui Renato Szilagyi, preşedinte Directorat cu amendă în cuantum de 530.000 lei, Buzerea Barbu Mircea, vicepreşedinte al Directoratului cu amendă în cuantum de 500.000 lei şi Spyridon Stavros Mavrogalos Fotis, membru al Directoratului cu amendă în cuantum de 500.000 lei.

În ceea ce priveşte membrii Consiliului de Supraveghere, respectiv Browne Woodthorpe Robert, preşedinte al Consiliului de Supraveghere, Rossler Max Walted, vicepreşedinte al Consiliului de Supraveghere, Pascale Cristian, membru al Consiliului de Supraveghere, Arampova Aelita, membru al Consiliului de Supraveghere, Papanikolau Epameinondas, membru al Consiliului de Supraveghere, aceştia au fost amendaţi cu 450.000 lei fiecare.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO