Bănci și Asigurări

Loteria bonurilor fiscale 2020: Când ar putea fi reluate extragerile din acest an

Loteria bonurilor fiscale 2020: Când ar putea fi reluate...

Autor: Alexandru Nanu

15.08.2020, 21:42 10563

Extragerile pentru loteria bonurilor fiscale ar putea fi reluate spre sfârşitul acestui an în condiţiile în care acestea sunt suspendate momentan, dar ar putea rămână suspendate şi 90 de zile după încetarea acesteia, conform celui mai recent proiect de ordonanţă de urgenţă a Guvernului pus în dezbatere publică de Ministerul Finanţelor Publice.

Mai exact, este vorba despre despre Proiect Ordonanţă de Urgenţă pentru instituirea unei măsuri de stimulare pentru creşterea capitalurilor proprii, precum şi pentru modificarea unor acte normative publicat în data de 13 august 2020 pe site-ul MFP.

Confor proiectului, extragerile la Loteria bonurilor fiscale vor fi suspendate timp de 90 de zile după încetarea stării de alertă.

Conform OUG nr. 48/2020, extragerile pentru loteria bonurilor fiscale trebuia erau suspendate pe perioada stării de urgenţă şi 90 de zile, urmând ca acestea să se reia în perioada următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO