Bănci și Asigurări

Lidl România continuă, pentru al nouălea an, parteneriatul cu Signal Iduna pentru asigurările de sănătate ale celor 10.500 de angajaţi

Lidl România continuă, pentru al nouălea an,...

Autor: Roxana Rosu

11.04.2023, 11:30 307

Lidl România continuă, pentru al nouălea an, parteneriatul cu Signal Iduna pentru asigurările de sănătate ale celor 10.500 de angajaţi, pachetele ocoperind tratamentele în ambulatoriu, precum consultaţii de specialitate, investigaţii, analize de laborator, intervenţii chirurgicale, monitorizarea sarcinii, precum şi indemnizaţie pentru naştere.

„Faptul că un jucător atât de important de pe piaţă a ales să continue parteneriatul şi să extindă pachetele de beneficii pentru sănătatea echipei sale reconfirmă încrederea în soluţiile de asigurare SIGNAL IDUNA şi în calitatea ridicată a serviciilor. Acestea răspund cu succes nevoilor şi aşteptărilor unei industrii atât de dinamice, cum este cea de retail, oferind flexibilitate în personalizarea planurilor de acoperiri”, a declarat Daniela Casapu, Membră a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.  

La nivelul pieţei, asigurările de sănătate au continuat să înregistreze o dinamică pozitivă în primele 9 luni ale anului 2022, cu un volum al subscrierilor de peste 509 milioane lei, în creştere cu aproximativ 33% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2021, de la 384 milioane lei, potrivit datelor publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO