Bănci și Asigurări

Libra Internet Bank aduce opţiunea Google Pay pentru utilizatorii de carduri Visa şi Mastercard emise de bancă

Libra Internet Bank aduce opţiunea Google Pay pentru...

Autor: Mircea Nica

01.11.2021, 00:00 97

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiţii New Century Holdings, a lansat din 29 octombrie 2021 opţiunea Google Pay pentru toţi utilizatorii de carduri Visa şi Mastercard, persoane fizice şi juridice, emise de bancă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii. „În acest fel, extindem oferta băncii în ceea ce priveşte modalităţile de plată şi răspundem în mod direct aşteptărilor clienţilor noştri“, a declarat Eugen Goga, director general adjunct al Libra Internet Bank.

În vederea înrolării, clienţii băncii trebuie să deţină un cont Google activ şi un dispozitiv cu sistem de operare minim Androird 5, care asigură acces la serviciile Google şi la tehnologia NFC. Google Pay este un portofel digital şi un sistem de plată online dezvoltat de Google pentru a face posibile achiziţiile în aplicaţii, cumpărăturile online, plăţile şi retragerile de numerar contactless prin intermediul dispozitivelor compatibile. BNR a majorat la începutul lunii octombrie dobânda-cheie la 1,5%, de la minimul istoric de 1,25%, dobânda pentru facilitatea de depozit la 1% pe an, şi dobânda la facilitatea de creditare (Lombard) la 2% pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO