LIVE: ZF IT Generation. Start-up Pitch. Cum îi poate ajuta tehnologia pe părinţi în alegerea şi gestionarea celor mai potrivite activităţi extraşcolare pentru copiii lor? Aflaţi mai multe detalii de la Alina Caburgan, cofondator Parent’s Advisor
Vezi galeria foto
(2 poze)
Bănci și Asigurări

Judeţele, la raport. Populaţia şi companiile din judeţul Bihor merg spre creditele acordate în lei, în timp ce economiile le preferă în valută

♦ Soldul creditelor populaţiei în lei şi valută în judeţul Bihor la finalul primelor nouă luni din 2020 era de 3,4 mld. lei, în timp ce soldul creditelor corporate în lei şi valută a fost de 2,8 mld. lei, tot sub pragul de 3 mld. lei ♦ Soldul depozitelor populaţiei în lei şi valută la final de septembrie 2020 era de 12,4 mld. lei, în timp ce soldul depozitelor corporate în lei şi valută era de doar 1,2 mld. lei.

Judeţul Bihor, al zecelea cel mai creditat ju­deţ din România, a înregistrat la finalul pri­me­lor no­uă luni din 2020 un sold al creditelor popu­laţiei şi companiilor, în lei şi valută, în valoare de 6,2 mld. lei, cu 2,7% mai mult faţă de soldul de la fi­nalul primelor nouă luni din 2019, potrivit datelor BNR. În clasamentul celor mai creditate judeţe din România Bucureşti-Ilfov se află pe prima po­zi­ţie, urmat de Cluj, Timiş, Braşov, Con­stanţa, Iaşi, Dolj, Prahova şi Argeş.

Soldul depozitelor popu­laţiei şi com­pa­ni­ilor, în lei şi valută, din ju­de­ţul Bihor la finalul lunii septembrie 2020 to­taliza 13,6 mld. lei, cu 20,4% mai mult comparativ cu soldul de la finalul lunii septembrie 2019.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.