Caută doar în titlu
Vezi galeria foto
(2 poze)
Bănci și Asigurări

Judeţele, la raport. Populaţia din Dolj, al şaptelea cel mai creditat judeţ, îşi menţine un comportament al creditării orientat spre moneda naţională. Companiile din judeţ au depozite sub 1 mld. lei

Soldul creditelor populaţiei din judeţul Dolj, în lei şi valută, la finalul lunii septembrie 2020, era la o valoare de 3,8 mld. lei, cu 5,5% mai mult decât la finalul lunii septembrie 2019.

Judeţul Dolj, al şaptelea cel mai cre­ditat judeţ din România, cu un sold al cre­ditelor populaţiei şi companiilor, în lei şi valută, la finalul lunii septembrie 2020 în valoare de 6,8 mld. lei, are un com­portament al creditării orientat spre mo­ne­da naţională, în timp ce sol­dul de­po­zitelor popu­la­ţiei şi com­paniilor, în lei şi valută, atât la ter­­men, cât şi cele ram­­bursabile după no­­tificare şi dispo­ni­bi­lităţi, la fi­nalul lu­nii sep­­tem­brie 2020, ajun­­­gea la o valoare de 12,8 mld. lei, po­trivit datelor BNR.

Judeţele mai pu­ter­­nice financiar-ban­­car decât Dolj sunt Bucureşti-Il­fov, Cluj, Timiş, Braşov, Con­stanţa şi Iaşi.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.