Bănci și Asigurări

Josh Silver, Deutsche Bank: În România se pot face tranzacţii cu credite neperformante de 3 mld. euro

Josh Silver, di­rec­tor în cadrul Deutsche Bank Londra. Foto: Silviu Matei

Josh Silver, di­rec­tor în cadrul Deutsche Bank Londra. Foto: Silviu Matei

Autor: Alexandru Matei

25.06.2014, 00:04 548

În prezent în sectorul bancar românesc sunt scoase la vânzare credite neperformante de un miliard de euro, dar există potenţial pen­tru tranzacţii în valoare de 3 miliarde de euro cu astfel de credite, consideră Josh Silver, di­rec­tor în cadrul Deutsche Bank Londra, unul din­tre speakerii invitaţi la ZF Bankers Summit ’14.

„Pe piaţă există un portofoliu de circa un mi­liard de euro credite neperformante scos la vân­zare. Tranzacţii potenţiale cu credite ne­per­for­mante de 3 mld. euro în urmă­torul an. Cred că România este o piaţă intere­san­tă pentru tran­zacţii cu credite neperfor­mante“, a spus Silver.
 

Accesând secţiunea Bănci & Asigurări de pe site-ul www.zfcorporate.ro puteţi vedea înre­gis­trarea integrală a declaraţiilor făcute de Josh Silver şi Mihai Ionescu, head of repre­sen­tative office Romania în cadrul Deutsche Bank, la ZF Bankers Summit ’14. ZF Corporate este serviciul online de ştiri cu plată al Ziarului Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO