Bănci și Asigurări

Ionuţ Stanimir, BCR: Încercăm să extindem programul Şcoala de bani cât mai departe, una este introducerea educaţiei financiare la fiecare curs din şcoli. La finalul zilei, tragem concluzii şi vedem ce merge, ce nu merge şi cât de departe putem merge

Ionuţ Stanimir, BCR: Încercăm să extindem programul...

Autor: Mircea Nica

12.04.2024, 00:04 57

Cele două programe de educaţie financiară ale BCR, Şcoala de Bani şi Coaching Financiar au strâns în ultimii opt ani peste 1 milion de români care au trecut prin ele, iar acum planul este de a le extinde, a spus Ionuţ Stanimir, director de Marketing şi Comunicare la BCR, în cadrul celei de-a treia ediţie EduFinFest, un eveniment organizat de BCR şi Şcoala de Bani, cu ocazia zilei Naţionale a Educaţiei Financiare.

„Noi încercăm să extindem programele cât mai departe, una este introducerea educaţiei financiare la fiecare curs, iar la finalul zilei să tragem concluzii, ce merge, ce nu merge şi cât de departe putem merge. Prin Şcoala de Bani au trecut circa 600.000 de români, iar prin Coahing Financiar aproximativ 500.000, deci am trecut de un milion de români educaţi financiar. Lucrurile neobişnuite vor fi întotdeauna încercate de către mediul privat, dar impactul mare, de masă poate fi atins doar prin colaborare cu mediul public“, a explicat Ionuţ Stanimir. 

BCR, prin Şcoala de Bani, cel mai amplu program de educaţie financiară din România, în colaborare cu Fundaţia Progress, a organizat cea de-a treia ediţie a EduFinFest de Ziua Naţională a Educaţiei Financiare. Evenimentul şi-a propus să ofere o platformă dedicată educaţiei financiare în România, fiind scoase în evidenţă rezultatele unui studiu amplu desfăşurat în 90 de biblioteci publice rurale şi mic urbane din ţară, din 33 de judeţe. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO