Bănci și Asigurări

Intesa Sanpaolo Bank dă 4 mil. lei pentru AS Metal Com, din sectorul reciclării deşeurilor metalice

Intesa Sanpaolo Bank dă 4 mil. lei pentru AS Metal Com,...

Autor: Roxana Rosu

17.05.2021, 10:04 186

Compania AS Metal Com, activă în sectorul reciclării deşeurilor metalice, a împrumutat 4 milioane lei de Intesa Sanpaolo Bank, pentru a-şi asigura  necesaruli de lichiditate pentru desfăşurarea activităţii curente.

AS Metal a fost înfiinţată în 1993. Din anul 2009 face parte din holdingul industrial italian FECS creat de antreprenorul Olivo Foglieni.

Facilitatea de credit a fost aprobată cu garanţie de la stat, emisă de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 pe care o implementează în urma mandatului special primit din partea statului român.

Grupul Intesa Sanpaolo, partener strategic al Fundaţiei Ellen MacArthur, cea mai influentă şi puternică organizaţie dedicată Economiei Circulare, a inclus în planul său  de afaceri un plafon de creditare în valoare de 6 miliarde euro.

”Facem paşi importanţi în susţinerea modelelor de afaceri durabile şi oferim soluţii financiare avantajoase pentru companiile inovatoare, care au înţeles benefiiciile Economiei Circulare şi nevoia optimizării consumului de resurse pentru a preveni şi a reduce risipa. Ne bucurăm că în cadrul parteneriatului cu EximBank putem oferi susţinere companiei AS Metal Com SRL care, prin activitatea sa, aduce sustenabilitate într-un domeniul în care este un jucător de impact”” a menţionat Dan Sandu, CEO Intesa Sanpaolo Bank Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO