Bănci și Asigurări

Interviu Paul Cazacu, preşedinte al Directoratului Uniqa Asigurări: Strategia Uniqa, care din 2021 intră pe un nou ciclu şi o redefinire a modelului de business, vizează o dezvoltare atât pe asigurări generale, cât şi pe asigurări de viaţă, spune Paul Cazacu, şeful Uniqa Asigurări

♦ În 2020 am văzut un fenomen de ajustare minor pe asigurările de viaţă, în special pe zona asigurărilor de tip unit-linked şi pe bancassurance.

Asigurările de sănătate vor intra pe un trend al dezvol­tă­rii accentuate, după o creş­tere accelerată în ultimii cinci ani, iar primele două luni din 2021 au arătat deja o creştere sem­ni­ficativă pe zona asigurărilor de viaţă şi banc­assurance, exact seg­men­tele care au fost greu încercate în pe­rioada stării de urgen­ţă, a spus Paul Cazacu, pre­şedinte al Di­rec­toratului Uniqa Asigu­rări, într-un in­terviu acordat ZF.

„Pentru 2021, aşteptarea mea este ca tren­dul să fie unul ascendent pe toate seg­men­tele asigurărilor de viaţă, dacă nu expe­ri­mentăm din nou o stare de urgenţă, pe care nimeni nu şi-o doreşte. Legat de asigu­ră­rile de sănătate, dacă urmărim trendul din ulti­mii cinci ani de zile, a fost unul extrem de accelerat şi este un segment pe care, la nivel macro, mizez foarte tare. În perioada ur­mă­toare vom fi martorii unei dezvoltări accen­tuate pe segmentul asigurărilor de sănă­ta­te“, a menţionat Paul Cazacu.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.